Project Description
מתכון קליל ואלגנטי לאירוח ששייך למטבח הראפ (wrap) – טורטיות מקסיקניות עוטפות חומרי גלם מכל רחבי העולם
החומרים (2 מנות):
חצי כוס גבינת שמנת
2 כפות צלפים מסוננים
2 טורטיות מקמח בקוטר 20 ס"מ
150 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות
1/2 כוס מלפפון קלוף וקצוץ קטן
2 כפות שמיר קצוץ
2 כפות שמן זית
2 כפות בצל קצוץ
פלפל לבן טחון טרי
אופן ההכנה:
- מוציאים את הגבינה מהמקרר כדי שתתרכך מעט. מערבבים בקערה את הגבינה עם הצלפים, ומעט פלפל לבן טחון. מורחים על שתי הטורטיות בשכבה אחידה ומשאירים שוליים ברוחב 2 ס"מ ללא גבינה.
- מערבבים את שאר החומרים בקערה ומחלקים בין שתי הטורטיות. מגלגלים ומגישים.
טיפ: אפשר להוסיף פרוסות של אבוקדו טרי ולגלגל בתוך הטורטייה.