Project Description
קסדייה היא למעשה טוסט מקסיקני העשוי מטורטיה הממולאת בגבינות קשות וממרחים שונים. את הקסדייה קולים יחד ומתקבל מעין טוסט דק ואלגנטי
חומרים (למנה אחת):
2 טורטיות קמח 20 ס"מ של טרז פזוס
4-6 פרוסות גבינה קשה מסוג צ'דר, אדם או גבינה חריפה אחרת
1-2 כפות ממרח טעים כמו פסטו, סלסה אדומה או סלסה ורדה (עגבניות ירוקות)
אופציה:
1 כף פלפל חלפניו כבוש
אופן ההכנה
- מניחים את הטורטיה על משטח עבודה. מורחים את הרוטב על הטורטיה.
- מניחים את הגבינה ומפזרים את החלפניו, אם משתמשים. מכסים בטורטיה השניה ומכניסים לטוסטר שחומם מראש ל220-מעלות ל – 5דקות.
- ניתן לקלות גם על גריל או על מחבת חמה, אך אז יש להפוך את הקסדיה לקלייה משני הצדדים ולהשגיח שלא תתפח.
- מומלץ להגיש עם שלושת הרטבים הידועים: סלסה עגבניות, גואקמולה, פריחול'ס.
- לגיוון ניתן להוסיף ירקות קלויים בתוך הקסדייה.