Project Description
גרסה טבעונית לתבשיל צ'ילי קון קרנה עשיר, מנגו טרי מוסיף מתיקות ורעננות נפלאה למנה
מתכון של אריאל אשרי מטיטאן
חומרים ל-10 מנות
2 בצלים קצוצים
3-4 שיני שום
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 כף פלפל חלפניו כבוש טרז פזוס
1 קופסה עגבניות מרוסקות
2 מיכלי פריחול'ס טרז פזוס
2 מיכלי ריפרייד בינס של טרז פזוס
1 חבילת סייטן טחון
מלח, פלפל צ'ילי יבש, קורט כמון וקורט קינמון
1 בקבוק בירה לבנה
להגשה:
טורטיות תירס של טרז פזוס
2 מנגו חתוכים לקוביות
חופן עלי כוסברה טריים
הכנה
- מטגנים בצלֿ מוסיפים שום ופלפל אדום ןמטגנים ביחד במשך כמה דקות.
- מוסיפים את הסייטן, עגבניות מרוסקות, חלפניו, פריחול'ס וריפרייד בינס.
- מוסיפים את התבלינים ואת הבירה.
- מבשלים על אש נמוכה כשעה.
- להגשה: קולים טורטיות תירס, ממלאים בצילי קון סייטן, מפזרים מעל קוביות מנגו ועלי כוסברה ומגישים.