Project Description
מתכון לארוחת בוקר עשירה ומהירה. גם אצל המקסיקנים מנצלים טורטיות שלא נעשה בהן שימוש ערב קודם.
חומרים: למנה אחת.
מעט שמן לטיגון
1-2 טורטיות תירס 12 ס"מ
½ בצל קצוץ
3-4 כפות סלסה ורדה (ירוקה)
4 כפות שמנת (לקצפת או קרם פרש או שילוב של השניים)
1-2 ביצים
פרוסת גבינה (צ'דר או מוצרלה או קשקבל) מגוררת
מעט שומשום לקישוט
אופציה:
פריחול'ס
אבוקדו מתובל (גואקמולה)
הכנה:
- מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את הטורטיות החתוכות ואת הבצל. מטגנים לפי הטעם (טיגון ממושך יגרום לטורטיות להיות פריכות)
- מוסיפים שמנת, סלסה וביצים. מערבבים (אם רוצים את הביצים מקושקשות)
- מפזרים את הגבינה מלמעלה.
- מכסים ומאדים מספר דקות עד שהביצים נקרשות.
- מגישים במחבת בה הוכנה הארוחה