Project Description

מתכון לארוחת בוקר עשירה ומהירה. גם אצל המקסיקנים מנצלים טורטיות שלא נעשה בהן שימוש ערב קודם.

חומרים: למנה אחת.

מעט שמן לטיגון
1-2 טורטיות תירס 12 ס"מ
½ בצל קצוץ
3-4 כפות סלסה ורדה (ירוקה)
4 כפות שמנת (לקצפת או קרם פרש או שילוב של השניים)
1-2 ביצים
פרוסת גבינה (צ'דר או מוצרלה או קשקבל) מגוררת
מעט שומשום לקישוט

אופציה:
פריחול'ס
אבוקדו מתובל (גואקמולה)

הכנה:

  1. מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את הטורטיות החתוכות ואת הבצל. מטגנים לפי הטעם (טיגון ממושך יגרום לטורטיות להיות פריכות)
  2. מוסיפים שמנת, סלסה וביצים. מערבבים (אם רוצים את הביצים מקושקשות)
  3. מפזרים את הגבינה מלמעלה.
  4. מכסים  ומאדים מספר דקות עד שהביצים נקרשות.
  5. מגישים במחבת בה הוכנה הארוחה

כפתור
טורטיות תירס 12 ס"מ
סלסה ורדה
פריחול'ס
אבוקדו מתובל