Project Description
מתכון של שף אבי אסולין – ממסעדת צ'אנגו
חומרים ל-4 מנות:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
4 כפות גרעיני תירס מתוק
1 כף צ'ילי אדום קצוץ
4 שיני שום פרוסות
150 מ"ל טקילה
80 מ"ל ליקר קוואנטרו
כוסברה קצוצה
חצי ליים
טורטיות תירס 18 ס"מ של טרז פזוס
מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- מחממים מעט שמן במחבת.
- מטגנים את שיני השום, הצ'ילי והתירס למשך שתי דקות. מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן, עד שהעוף מוכן.
- (אם צריך אפשר להוסיף קצת מים). כשהעוף מוכן מוסיפים את התבלינים והאלכוהול (לא להיבהל אם המחבת מתלקחת).
- מגישים את העוף על טורטיות התירס עם כוסברה מעל.
- מגישים עם חצי ליים על הצלחת.