Project Description

סלסה שממלאת את השולחן בצבעוניות עליזה.  אם אתם לא חובבי כוסברה אפשר להחליף מחצית מהכמות בבזיליקום.

חומרים:
1 כוס גרגירי תירס טריים, חלוטים במים רותחים ל-5 שניות ומסוננים. (2 קלחים)
2 פלפלים ירוקים קצוצים גס
1 בצל בינוני קצוץ גס
2 עגבניות קלופות ומגולענות
1 שן שום כתושה
2 כוסות כוסברה קצוצה גס (או כוס כוסברה וכוס בזיליקום קצוץ)
4 כפות פלפל חלפניו כבוש של טרז פזוס, קצוץ לקוביות זעירות
½ כוס מים רתוחים
1/3 כוס נוזל כבישת החלפניו
מלח
1/3 כוס שמן זית משובח

 הכנה

  1.  מכניסים את הפלפלים, הבצל, העגבניות, השום והכוסברה לממחה או למעבד המזון. טוחנים רק עד שהירקות הופכים לגושים קטנים, אך לא הופכים למחית.
  2. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את שאר החמרים בבחישה. מזליפים את שמן הזית בעדינות על פני הסלסה, כמו שמעטרים טחינה.


חלפניו כבוש