Project Description
סלסה שממלאת את השולחן בצבעוניות עליזה. אם אתם לא חובבי כוסברה אפשר להחליף מחצית מהכמות בבזיליקום.
חומרים:
1 כוס גרגירי תירס טריים, חלוטים במים רותחים ל-5 שניות ומסוננים. (2 קלחים)
2 פלפלים ירוקים קצוצים גס
1 בצל בינוני קצוץ גס
2 עגבניות קלופות ומגולענות
1 שן שום כתושה
2 כוסות כוסברה קצוצה גס (או כוס כוסברה וכוס בזיליקום קצוץ)
4 כפות פלפל חלפניו כבוש של טרז פזוס, קצוץ לקוביות זעירות
½ כוס מים רתוחים
1/3 כוס נוזל כבישת החלפניו
מלח
1/3 כוס שמן זית משובח
הכנה
- מכניסים את הפלפלים, הבצל, העגבניות, השום והכוסברה לממחה או למעבד המזון. טוחנים רק עד שהירקות הופכים לגושים קטנים, אך לא הופכים למחית.
- מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את שאר החמרים בבחישה. מזליפים את שמן הזית בעדינות על פני הסלסה, כמו שמעטרים טחינה.