Project Description
סופפיאס הם מעין בסקוויט מקסיקני פריך ומעט מתוק המתאים לחנוכה
חומרים
4 טורטיות קמח גודל 16 ס"מ טריות או קפואות (במתון הזה חשוב לא להשתמש בטורטיות יבשות)
שמן לטיגון
אבקת סוכר
סוכר וניל או כמה טיפות מי פריחת הדרים
הכנה
- מערבבים את אבקת הסוכר עם סוכר הווניל או מי ההדרים.
- חותכים את הטורטיות למשולשים, רצוי בסכין לא חדה, כדי שהם יוכלו להתנפח בזמן הטיגון.
- מחממים את השמן בסיר רחב. כשהשמן חם אך לא חם מידי, מטגנים את משולשי הטורטיה משני הצדדים עד שהם מתנפחים ומזהיבים. מוציאים למסננת ועליה נייר סופג.
- בעזרת מסננת בוזקים את אבקת הסוכר המתובלת בעוד הסופפיאס חמים.