Project Description

סופפיאס הם מעין בסקוויט מקסיקני פריך ומעט מתוק המתאים לחנוכה

חומרים

4 טורטיות קמח גודל 16 ס"מ טריות או קפואות (במתון הזה חשוב לא להשתמש בטורטיות יבשות)

שמן לטיגון

אבקת סוכר

סוכר וניל או כמה טיפות מי פריחת הדרים

הכנה

  1. מערבבים את אבקת הסוכר עם סוכר הווניל או מי ההדרים.
  2. חותכים את הטורטיות למשולשים, רצוי בסכין לא חדה, כדי שהם יוכלו להתנפח בזמן הטיגון.
  3. מחממים את השמן בסיר רחב. כשהשמן חם אך לא חם מידי, מטגנים את משולשי הטורטיה משני הצדדים עד שהם מתנפחים ומזהיבים. מוציאים למסננת ועליה נייר סופג.
  4. בעזרת מסננת בוזקים את אבקת הסוכר המתובלת בעוד הסופפיאס חמים.

כפתור

טורטיות קמח גודל 16 ס"מ