Project Description
השף איתמר דוידוב מגיש מנות ומושגי יסוד במטבח המקסיקני:
טוסט, אבל מקסיקני – נמאס לכם מהטוסט הרגיל? לכו על קסדייה – עם טורטייה במקום לחם, סלסה במקום סתם עגבניות ועוד כמה תוספות מעניינות.
מולה: רוטב מקסיקני שאתם חייבים להכיר – לנו יש טחינה, לאמריקאים קטשופ – ולמקסיקנים מולה: רוטב עשיר ורב-טעמים, שהולך נהדר עם בשר. במולה ממוצע יש 40 מרכיבים, אבל ברשותכם אנחנו מביאים כאן גרסה הרבה יותר פשוטה.
אולה! יש גוואקמולה! אין ארוחה מסקיקנית "כמו שצריך" בלי מטבל גוואקמולה אמיתי, כמו שמכינים אותו במקסיקו.
חגיגה מקסיקנית: נאצ'וס תוצרת בית – כך תכינו במו ידיכם את החטיפים המקסיקניים הקלאסיים – כולל גרסה אפויה לשוחרי הבריאות. ואם תרצו לעשות איתם משהו מיוחד – יש מתכון למגדל נאצ'וס שהאורחים ישמחו לטרוף.
ריקוד של טעמים: סלסה מקסיקנית אותנטית – כך תכינו רוטב סלסה שיקפיץ כל מאכל – החל כמטבל לנאצ'וס וכלה כתיבול לבשר.