Project Description

מנה מהירת הכנה ממחית שעועית מוכנה למרק מזין ומשביע. תמיד כדאי לשמור במקפיא ממרח רפרייד בינס.
כשאני מכין מחית שעועית, שחורה או חומה, אני מפריש חלק להכנת מרק. ערכיה התזונתיים של שעועית קפואה נשמרים. בעת הצורך, אני מפשיר את השעועית ומכין מרק סמיך ומזין. שעועית הפינטו (מנומרת) היא עדינה ומרקמה מעודן.

מצרכים

ל-2 מנות

250 גר' ממרח ריפרייד בינס קפוא של טרז פזוס
400 מ"ל 2 כוסות מרק או מים
1 כוס קבנוס מעושן או בשר מעושן אחר לטעמכם, חתוך לעיגולים

להגשה :
1-2 שקיות – 400 גר' חטיפי טורטיה – נאצ'וס תירס או נאצ'וס מקמח חיטה
2-3 כפות כוסברה קצוצה
2-3 כפות בזיליקום קצוץ

הכנה

  1. מרתיחים את המרק עם השעועית. מוסיפים את הקבנוס, או הבשר המעושן אם משתמשים. טועמים ומתבלים במלח אם צריך (תלוי במליחות הבשר המעושן)
  2. מעטרים בנאצ'וס ועשבי תיבול ומגישים.

נאצ'וס תירס

ריפרייד בינס