Project Description

המשקה הכי שמח וצבעוני ברשימת הקוקטיילים המקסיקניים – וכאן בגרסה קייצית עם מנגו טרי

למנה אחת:

 1 מנה נדיבה 45 מ"ל טקילה מאיכות טובה
2 כפות ליקר טריפל סק או ליקר תפוזים אחר
1/3 כוס קוביות מנגו בשל חתוך
1 כף מיץ ליים רצוי טרי
2-3 כפות מי סוכר או 1 כפית דבש
1/2 כוס קרח גרוס

לציפוי שפת הכוס:

1/2 כוס מלח דק
3 כפות סוכר לבן דק
1 פרוסת ליים (או לימון, אם אין)

הכנה:

טוחנים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ומעבירים למקפיא. מערבבים מידי פעם עד שהתערובת מסמיכה.

אם יש מכונת גלידה, מומלץ להיעזר בה.

טקילה קורליחו בלאנקו