Project Description
המשקה הכי שמח וצבעוני ברשימת הקוקטיילים המקסיקניים – וכאן בגרסה קייצית עם מנגו טרי
למנה אחת:
1 מנה נדיבה 45 מ"ל טקילה מאיכות טובה
2 כפות ליקר טריפל סק או ליקר תפוזים אחר
1/3 כוס קוביות מנגו בשל חתוך
1 כף מיץ ליים רצוי טרי
2-3 כפות מי סוכר או 1 כפית דבש
1/2 כוס קרח גרוס
לציפוי שפת הכוס:
1/2 כוס מלח דק
3 כפות סוכר לבן דק
1 פרוסת ליים (או לימון, אם אין)
הכנה:
טוחנים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ומעבירים למקפיא. מערבבים מידי פעם עד שהתערובת מסמיכה.
אם יש מכונת גלידה, מומלץ להיעזר בה.