Project Description
שילוב של שני המשקאות המנצחים במטבח המקסיקני: חמאייקה – חליטת היביסקוס ומרגריטה – קוקטייל על בסיס טקילה. מחברים את שניהם ביחד ומקבלים פצצה מקסיקנית באדום לוהט
חומרים ל-10 מנות:
420 מ”ל (13/4 כוסות) טקילה מאיכות טובה
320 מ”ל (¼1 כוסות) ליקר טריפל סק או ליקר תפוזים אחר
800 מ”ל (31/3 כוסות) חמאייקה (רכז היביסקוס) לא מדולל!
120 מ”ל (1/2 כוס) מיץ ליים, רצוי טרי
1.5-2 כוסות מי סוכר או ½1 כוסות דבש
1/2 כוס קרח גרוס
לציפוי שפת הכוס:
1/2 כוס מלח דק
3 כפות סוכר לבן דק
1 פרוסת ליים (או לימון, אם אין)
1. טוחנים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון או מקפיאים במכונות גלידה ומעבירים למקפיא. מערבבים מדי פעם. מקפיאים עד שהתערובת מסמיכה אך לא קופאת לגמרי, 4-3 שעות לפחות.
2. מצפים את שפת הכוס: מערבבים 1/2 כוס מלח עם 3 כפות סוכר לבן דק בצלחת שטוחה. משפשפים את שפת הכוס בפרוסת ליים, טובלים בתערובת, מנערים מעט כך שהשאריות ינשרו ומניחים לייבוש לכמה דקות לפני שיוצקים את המרגריטה.