Project Description
חמש שכבות של נאצ'וס תירס מסודרות כמגדל ומעורבבות בגבינה נמסה מתובלת בסלסה וקוביות זעירות של חלפניו הנושכות בלשון בעדינות
6 מנות נישנוש:
2 חבילות נאצ'וס תירס טרז פזוס 180 גרם
150 גרם גבינת צ'דר חריפה מגוררת
2-3 כפות פלפל חלפניו כבוש של טרז פזוס, קצוץ לקוביות או פלפל ירוק חריף אחר
1/2 – 1 כוס סלסה מקסיקנה טרז פזוס,
3-4 כפות כוסברה קצוצה
אופציה:
1 כוס פריחול'ס מוכן
גיוונים:
בצל לבן או אדום קצוצים
בצל ירוק קצוץ
סלסה בלנקה להגשה
הכנה:
- מניחים בתחתית קערה חסינת אש, (בערך בגודל קערת מרק שטוחה) 3-4 כפות סלסה, מוסיפים 3- 4 כפות מהפריחול'ס, בצל קצוץ, אם משתמשים, ומכסים ברבע מכמות הנאצ'וס תירס ברביקיו. מטפטפים מעל 2 כפות סלסה נוספות, צ'ילי, כוסברה וגבינה. מכסים ברבע נוסף של הנאצ'וס תירס ברביקיו.
- חוזרים על התהליך עוד פעמיים ולסיום מכסים בגבינה.
- מכניסים לתנור אפיה שחומם מראש ל-120 מעלות ואופים עד שהגבינה תימס. ניתן להמס את הגבינה במיקרוגל