Project Description

טורטייה יכולה להיות כריך נהדר לבית הספר, או ארוחת ערב קלה לילדים (וגם למבוגרים). ממלאים בממרחים שאוהבים, מגלגלים ומגישים בחיוך

חומרים:

טורטיות בקוטר 20 ס"מ מקמח חיטה או קמח מלא של טרז פזוס (הקפואות, ללא חומרים משמרים)
גבינה למריחה מכל סוג
פרוסות גבינה קשה
חביתה (אם רוצים)
מלפפון ירוק קלוף וחתוך לאורך למקלות דקים.
ירקות נוספים שאוהבים

הכנה

  1. מניחים את הטורטייה על משטח עבודה.
  2. מורחים את הגבינה.
  3. שכבה עבה יותר בחלק הקרוב אליכם שהופכת דקה בצד הנגדי.
  4. מניחים את הגבינה הקשה, בצד הקרוב אליכם. מוסיפים חביתה (אם רוצים).
  5. מסדרים את מקלות המלפפונים ושאר הירקות בחלק הטורטייה הקרוב אליכם.
  6. מרימים בשתי הידיים את שולי הטורטייה הקרובים אליכם ומגלגלים תוך כדי הידוק המלפפונים אל הגבינה עד שהטורטייה הופכת לגליל דק והדוק.
  7. עוטפים בניילון ניצמד ומפית ומגישים בחיוך – או פורסים לטבעות ומסדרים על צלחת הגשה.

כפתור

טורטיות קמח חיטה
טורטיות קמח מלא