Project Description
מומלץ ללוות את הסטייק הקצוץ בירקות טריים, גואקמולה, ריפרייד בינס וסלסה – כל סועד לפי רצונו.
חומרים:
6 טורטיות תירס או קמח חיטה בקוטר 8 ס"מ
450 גרם בשר בקר. שייטל או סינטה או פילה פרוס לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
מעט מלח גס
מעט שמן זית
לתערובת תיבול:
1 כפית כמון טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית אורגנו
1/3 כפית פלפל שחור טחון
הכנה:
- מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול.
- מחממים מחבת פסים כבדה, או גריל משומנים מעט.
- מתבלים את הבשר בתערובת התיבול ומטפטפים מעט שמן זית.
- משהמחבת חמה מאוד, צולים את הסטייקים במהירות, כמה דקות מכל צד עד שיהיו עשויים לטעמכם. מעבירים למשטח עבודה וממתינים כמה דקות.
- מפזרים מעט מלח גס. בעזרת סכין חדה פורסים את הבשר לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ.
- מכינים את הטאקו: על כל טורטייה קטנה מורחים תוספות שרוצים: גוואקמולה, סלסה, ריפרייד בינס. מוסיפים את רצועות הסטייק ומגישים.