Project Description

פלאוטה – חליל טורטיה עשויה מטורטיית תירס מגולגלת ומטוגנת, שעליה מפזרים קונפי עוף מפורק לשערות דקיקות או גבינה מגוררת.

חומרים ל- 5 מנות

5 טורטיות קמח חיטה או טורטיות תירס
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
קורט מלח

אופציה: חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת או עוף מבושל, מפורק ל"שערות"

הכנה

  1. מערבבים שום כתוש עם שמן ומלח.
  2. מורחים את ממרח השום על הטורטיה. אם משתמשים בגבינה מפזרים 2 כפות.
  3. מגלגלים לצורת גליל – חליל צר וארוך, מהדקים בעזרת קיסם ומניחים על צד התפר.
  4. מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים את החליל מכל צדדיו עד שזהוב.
  5. מוצאים  מהשמן ומניחים על נייר סופג.
  6. מפזרים למעלה גבינה מגוררת או עוף מבושל ומגישים.

כפתור

טורטיות קמח

טורטיות תירס