Project Description
סלסה ורדה עשויה מעגבניות ירוקות קטנות מזן מיוחד הנקראות טומאטיות בעלות "עטיפה" הנראית כעלים שקופים ויבשים ולא מדובר בעגבניות בוסר. טעמן מיוחד ומרקמן צמיגי מעט.
4 מנות
2 חזות עוף שלמים, מנוקים, מושרים
1 מיכל קונפי בצל של "פיטנגו"
2 כפות שמן זית
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס שמנת קוקוס
1/2 כוס סלסה ורדה – מתוצרת טרז פזוס
2 כפות כוסברה קצוצה
מעט מלח
הכנה:
- מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מעשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים. הופכים את חזה העוף לצד שני.
- מנמיכים את האש ומוסיפים את הסלסה והשמנת קוקוס. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשלים עוד כמה דקות והופכים מידי פעם עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הכוסברה ומעט מלח, אם צריך.
הצעת הגשה: מגישים בתוספת אורז ופריחול'ס