Project Description
מנה קלה ומהירה, חובבי החריף יכולים לתגבר את החריפות בצ'ילי קצוץ
ל-4 מנות
2 חזות עוף שלמים, מנוקים
2 כפות שמן זית
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס קרם-קוקוס
1/2 כוס סלסה חלפניו ליים של טרז פזוס
2 כפות כוסברה קצוצה
מעט מלח
הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת. כשהשמן מעשן, מוסיפים את חזה העוף. מטגנים את החזה מצד אחד עד שהוא שחום והופכים. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים. הופכים את חזה העוף לצד שני.
- מנמיכים את האש ומוסיפים את הסלסה והשמנת קוקוס. מערבבים ומגרדים את המשקעים. מבשלים עוד כמה דקות והופכים מידי פעם עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הכוסברה ומעט מלח, אם צריך.
הצעת הגשה: מגישים בתוספת אורז ופריחול'ס
סלסה חלפניו ליים