למרות שאנחנו רגילים לחשוב על טקילה או מרגריטה כמלווה הקלאסי לאוכל מקסיקני – באירוח מקסיקני בערב השנה החדשה לא נוותר על המסורת ונשתה שמפניה. את הטקילה נשמור להמשך הערב.
פותחים 2-1 שקיות נאצ`וס של טרז פזוס, מכינים קערות ויוצקים לתוכן סלסה מקסיקנה (או סלסה פהיטה, לפי דרגת החריפות המועדפת), סלסה חלפניו ליים או סלסה הבנרו אדום ומוסיפים גם סלסה בלנקה (שמנת חמוצה), למיתון החריפות. מכינים גואקמולה מאבוקדו טבעי.
מכניסים מיכל של פריחול`ס (שעועית שחורה) למיקרו ל-4 דקות. מערבבים ומעבירים לקערה. ניתן להוסיף קוביות בשר מעושן.
המשקיעים יכולים לפנק במגדל נאצ`וס חם.
וזהו, עכשיו כל שנותר הוא להמתין לספירה לאחור.
השאר תגובה