במהלך חודש אוקטובר יוגש ממסעדת מזללה של השף מאיר אדוני תפריט מקסיקני, עם המוצרים של טרז פזוס.

10710724_351531005028497_7051649346721643107_n

 

בין המנות שתוכלו לפגוש בתפריט:

 צרחות בטיחואנה  – אוייסטר גילרדו  במיצי פלפלים  מוגש עם ציפוטלה מעושן, שאלוטס, גרניטת ליים בסוכר קנים.

יצרים בקנקון  – קסדייה עוף מעושן ,לימונים כבושים והדרים, איולי שום ודבש, מלפפון כבוש בחומץ וצילי, גבינת צאדר, כוסברה.

פלאיה דה כרמן  – סביצה דג ים, קרם שעועית שחורה והבנרו, משמש מיובש, קרם אבוקדו כמון וטאבסקו, איולי ליים, מנגו, ציפס פלנטיין, וינגרט פסיפלורה הדרים וכוסברה.

 רחובות מקסיקו סיטי  – טאקו במילוי נתחי בקר בבלילת בירה או אסאדו עגל חלב יחד עם  סלסה של מנגו, אבוקדו, תירס צילי כוסברה, קרם שעועית אדומה, לצד שמנת חמוצה, וסלסלת ירוקים לוהטת.

  ריבס אל פאסו  – ספר-ריבס טלה צלוי בפחמי הדרים, דבש, צילי כמון ובירה שחורה, חמוצים חריפים, ציפס עבה באיולי שום וציפוטלה.

ועוד מנות רבות נוספות בניחוח מכסיקני החל מקסדיות, דרך תבשיל צ'ילי קון קרנה, גאווקמולה, צ'ילי ועוד.

pas35134

במנות תוכלו למצוא את מוצרי טרז פזוס:

טורטיות תירס
מחית ציפוטלה 
חלפניו כבוש
קקטוס כבוש
רוטב מולה
נאצוס תירס 
סלסה ורדה
סלסה חלפניו ליים
סלסה מקסיקנה

מוצרי טרז פזוס במזללה

 לצד המנות יוגשו  קוקטיילים כמו "גולדן מרגריטה קלאסית" על בסיס סאוזה 3 דורות, קוקטייל "מרגריטת צ׳יפוטלה"  על בסיס סאוזה סילבר וסירופ צ׳יפוטלה מעושן, קוקטייל  "בלאדי מריה" על בסיס סאוזה גולד, מיץ עגבניות מתובל וסירופ פלפלים מעושנים בתיבול ציר בקר מצומצם, טבסקו וסלרי, קוקטייל "גויאבה ויינטו" על בסיס סאוזה סילבר גויאבה וליים. וכמובן מבחר טקילות להשלמת מצב הרוח המקסיקני הלוהט!

במהלך החודש ניתן לרכוש מבחר ממוצרי טרז פזוס לקהל הפרטי במסעדה.

Mizlala , נחלת בנימין 57, תל אביב 03-5665505