פינות הרחוב במקסיקו סיטי, העיר השנייה בגודלה בעולם, מאז ומעולם, הקסימו אותי במיוחד. דוכני האוכל הצבעונים, הגדושים תשוקה, מעיפים את דמיוני הקולינרי למחוזות חדשים. מאז ימי מסעדת "פיטנגו" הבתוליים, חיפשתי ומצאתי מטבח מגוון וחדשני, נועז ומרתק. וכמו כדי להוכיח את טעמי, אונס"קו הגדיר את המטבח המקסיקני כמטבח מורשת. מאז, מקסיקו מוצפת בשפים ושוחרי אוכל מכל העולם, שבאים ללמוד, להכיר ולחוות. כי אוכל הוא לא רק מזון לגוף. הוא מאיר את דרכו של העם שיצר אותו. והמקסיקנים הם אומה מורכבת שתולדותיה מפותלות ומרתקות. המטבח המקסיקני הוא מטבח קשוח שלא אוהב שינויים. אני אוהב את זה. זהו אוכל שמח, משפחתי ומגוון מאוד. מעל שלושים מדינות יש במקסיקו, ולכל אחת מהן מטבח שונה. הספר מציע מספר המלצות לטיולים, מסעדות ושווקים לצד מאה ושישה מתכונים. רובם קלים מאוד. הספר כשר.
מקסיקו אהובתי – הספר
By שף איתמר דוידוב|2022-12-12T15:23:56+02:00יוני 28th, 2017|בלוג, נפלאות המטבח המקסיקני, חדש, דף ראשי|0 תגובות
Share This Story, Choose Your Platform!
אודות המחבר: שף איתמר דוידוב

איתמר דוידוב הוא שף ישראלי מוערך, המתמחה במטבח הצרפתי ובמטבח המקסיקני.
הוא בעלים ומנכ"ל משותף בקבוצת "דוידוב סלומון", "טרז פזוס" בע"מ
שמביאה לישראל את בשורת המטבח המקסיקני המסעיר.
השף דוידוב כתב בעיתונים מקצועיים רבים ובהם "השולחן" ו"מסע אחר",
באתרי אינטרנט שונים, ומנחה פורומים בנושא מקסיקו ובישול מקסיקני.
השאר תגובה