חשבתם שהמקסיקנים יודעים להכין כריכים רק מטורטייה? תחשבו שוב.
למקסיקניים יש כריכים שלא מגיעים בתוך טורטייה אלא בלחם לבן ורך, שמזכיר קצת ג'בטה איטלקית.
את הכריכים הללו צילמנו במזנון של טורטאס במקסיקו סיטי – על כל לחמניה גדולה מורחים פריחול'ס, מוסיפים אבוקדו או גואקמולה, גבינה, עגבניות ופלפלים חריפים, במקרה הזה מילאו לנו את הטורטה בחביתה (עם או בלי בשר) – אבל אפשר לקבל את הכריך עם מגוון גדול של בשרים ויש מקומות (כמו שתראו בסרטון למטה) שמתמחים בכריכי ענק עם כמות אדירה של בשר ותוספות.
השאר תגובה