קסדיה היא למעשה טוסט מקסיקני העשוי מטורטיה הממולאת בגבינות קשות וממרחים שונים. את הקסאדיה קולים יחד ומתקבל מעין טוסט דק ואלגנטי. במקסיקו היא תקרא סינכרוניזדה sincronizada, בארצות הברית ושאר חלקי העולם היא תקרא קסאדיה quesadilla.
לרגל שבועות הנה שלושה מתכוני קסאדיות נהדרים וקלים להכנה שיכולים לעלות בשמחה על שולחן החג שלכם, וגם ככה סתם כארוחת ערב כיפית.
קסדייה גבינה מהירה
גרסה מהירה וקלה לטוסט המקסיקני – אופים בתנור ותוך 5 דקות יש קסדייה מוכנה!
קסדייה בשלוש שכבות
את הקסדייה העבה הזו מכינים משלוש טורטיות. רצוי להשתמש בטורטיות טריות – קפואות ולא במשומרות מאחר והן חזקות יותר. אני נוהג לקלות את הטורטיות מעט לפני המילוי כדי שיהיו יציבות ויחזיקו את המלית הכבדה.
מתכון קליל ואלגנטי לאירוח ששייך למטבח הראפ (wrap) – טורטיות מקסיקניות עוטפות חומרי גלם מכל רחבי העולם
השאר תגובה