חברת טרז פזוס הוקמה בשנת 1994 על ידי השף איתמר דוידוב ורענן סלומון והביאה לארץ את בשורת המטבח המקסיקני – סוער, צבעוני ומלא גוונים וטעמים

 במפעל החברה בחולון מיוצרים מידי יום מבחר גדול של מוצרי מזון מקסיקניים: טורטיות מקמח חיטה במגוון גדלים, צורות וטעמים וכן טורטיות טריות מקמח תירס. רטבים, סלסות טריות, טורטייה צ'יפס (נאצ'וס),ממרחי אבוקדו (גואקמולה), ממרחי שעועית (פריחולס וריפרייד בינס), עלי קקטוס (נופאלס) כבושים, ופלפלי צ'ילי חריפים במגוון שימושים.

בחנות המפעל נמכרים גם ירקות מקסיקניים טריים (פלפלים מסוגים שונים, טומאטיות (עגבניות ירוקות מקסיקניות), בהתאם לעונה) בחנות ניתן להשיג כלי בישול והגשה ממקסיקו, ספרים וחוברות בישול וכן כלי מטבח מקסיקניים אותנטיים המיוצרים במקסיקו בעבודת יד על ידי תושבי הכפרים המקומיים.
כולם 2

החברה שוכנת באזור התעשייה בחולון במפעל ששטחו 700 מ"ר. במפעל מועסקים 30 עובדים, והוא פועל ברישיון משרד הבריאות ובהשגחת רבנות חולון. כל מוצרי הבצק המיוצרים במפעל הינם כשרים למהדרין. המפעל משווק את תוצרתו המגֻוונת בכל רחבי הארץ, הן באופן עצמאי והן באמצעות משווקים שונים וכן במכירה במישרין ללקוחות בחנות המפעל בחולון (גם היא באזור התעשייה של חולון).

בעלי החברה

raanan itamar

חברת טרז פזוס והמותג "פיטנגו" הוקמו על ידי איתמר דוידוב ורענן סלומון.
השף איתמר דוידוב, שם-דבר בתחום המסעדנות והבישול, ייסד בשנת 1985 את מסעדת פיטנגו והביא את בשורת המטבח הצרפתי החדש לישראל. דוידוב כותב למגזינים שונים בנושאי מזון, מפיק ספרי בישול, כתב את ספר הבישול "רק אוכל טוב", וכן משתתף מדי פעם בפעם בתכניות טלוויזיה. התמחותו העיקרית כיום היא המטבח המקסיקני על גווניו ותרבותו.

רענן סלומון הוא בוגר לימודי מנהל מזון ומלונאות ולימודי פרסום ושיווק, ומתמחה בתחום המזון בשיווק ומכירות.

מוצרי החברה לשף המקצועי

מוצרי טרז פזוס כוללים תוצרת מקומית ומוצרים מיובאים של שני מותגים המגישים לקהל השפים והבשלנים הביתיים מוצרי רמ"מ (רמת מוכנות מתקדמת):
טרז פזוס – מאפים מקסיקניים ומוצרים מוגמרים-למחצה להכנת ארוחות מקסיקניות מגוונות.
פיטנגו – קונפיטורות, ריבות ומעדני תיבול.
המוצרים של שני המותגים מיוצרים על פי מתכוניו של השף איתמר דוידוב ועל פי מתכונים מקסיקניים מסורתיים.

טרז פזוס מייבאת מוצרים מקסיקניים מארצות הברית, מדרום אפריקה וממדינות דרום אמריקה. וכן משווקת מוצרים שונים כגון: מטבל אבוקדו קפוא, טאקו'ס ונאצ'וס.
בין לקוחות החברה המובילים: בתי מלון, מעדניות, בתי קפה, מסעדות יוקרה, אולמות אירועים, חברות קייטרינג והסעדה ועוד.

חזון לעתיד

כחברה הערה ומחוברת לנעשה בשטח, בכל שנה מתרחב מגוון המוצרים ומתווספים מוצרים חדשים ומעניינים. הנכם מוזמנים לפנות אלינו ולקבל פרטים.
עד לכניסתה של חברת טרז פזוס לשוק הישראלי לא היה בארץ מפעל לייצור מזון מקסיקני מובהק. המפעל המייצר טורטיות שונות משמש יסוד איתן ויציב לביסוסו של האוכל המקסיקני בארץ והוא חולל שינוי רב-משמעות בתחום המזון המקסיקני בארץ.
שיווק מוצרי הייצור והיבוא המקסיקניים של טרז פזוס למסעדות ולבתי קפה ברחבי הארץ השפיע על מסעדות רבות שהוסיפו לתפריטיהן מנות מקסיקנית לאחר שקיבלו הדרכה ולמדו לעשות שימוש חכם במוצריה של החברה.

תזונה מאוזנת

בין מבחר מוצרי החברה שמור מקום של כבוד לנושא הבריאות.
טרז פזוס מייצרת טורטיות מקמח מלא אורגני ומבחר מוצרים המתאימים לצרכן שוחר הבריאות. חלק גדול מן המוצרים נושאים תו ויגן פרנדלי ורובם אינם מכילים מוצרים מן החי.
טרז פזוס מייבאת קמח תירס מתוצרת חברת מינסה, נטול גלוטן וסוכר  ומייצרת ממנו מבחר של למעלה מעשרה סוגי טורטיות תירס. הטורטיות אינן מכילות גלוטן (אך גם אינן מתאימות לחולי צליאק, כיוון שסביבת הייצור אינה סטרילית מגלוטן).

פיתוח מוצרים

החברה מייצרת סדרות מוצרים בהזמנה מיוחדת, המתאימות לדרישותיו הייחודיות של הלקוח – tailor made)).

קמעונאות לעזרת הבשלן הביתי

את מוצרי טרז פזוס אפשר למצוא במעדניות, בבתי טבע ובחנויות מזון שונות ורבות. מוצרי החברה, בשילוב מתכונים הנמצאים על גבי תווית המוצר, מסייעים בידי הבשלנים הביתיים להכין במהירות ובקלות ארוחת 'גורמה', ארוחות יום יומיות ומסיבות מקסיקניות רבות -משתתפים.

הדרכה

טרז פזוס מקיימת קורסי בישול מקסיקניים בבתי ספר לבישול שונים בכל רחבי הארץ ואצל לקוחות המעוניינים בהדרכה מקצועית ורוצים ללמוד את רזי המטבח המקסיקני. החברה מביאה שפים ממקסיקו לישראל להיכרות מעמיקה של הקהל הישראלי שוחר תרבות המטבח המקסיקני.