עוף

Home/עוף

פויו מרגריטה

, ,

מתכון של שף אבי אסולין – ממסעדת צ'אנגו

מרק עוף וליים

זהו מתכון מסורתי מיוקטאן שעבר עידון בן זמנינו על ידי תלמידי בית הספר לבישול בעיר ולדוליד שביוקטן מקסיקו.

חזה עוף בסלסה חלפניו ליים

מנה קלה ומהירה,  חובבי החריף יכולים לתגבר את החריפות בצ'ילי קצוץ

חזה עוף בסלסה מנגו

מנה מהירה וקלה להכנה, שגם ילדים אוהבים. חובבי החריף מוזמנים להוסיף מעט צ'ילי למשרה.

כנפי עוף צלויות בסלסה הבנרו אדום

,

מנת פתיחה עוקצנית – שפותחת את התיאבון לעתיד לבוא. מתאימה מאוד למסיבות קיציות, בליווי בירה צוננת.