מנות ראשונות

Home/מנות ראשונות

גאקמולה מהיר

, ,

שף איתמר דוידוב מדגים הכנה של גואקמולה – סלסה מהירה מאבוקדו עם סלסה ורדה

מרק התרד של מארוחה

,

את המרק המהיר והמפתיע הזה פגשתי בעיר ויידוליד Valladolid שביוקטן, מקסיקו. זהו מתכון עתיק יומין שמכינים אותו במקור מעלי הצ'איה – תרד מקסיקני עדין.

אינצ'לדה תירס במולה ועוף

, ,

זהו מתכון הרכבה מהיר ובו יש צורך במצרכים מקסיקנים בסיסיים. טורטיות ורוטב מולה. את שניהם ניתן להשיג בישראל. כמובן שאפשר להכין מולה וטורטיות תירס טריות, אבל אפשר גם אחרת – מהר הרבה יותר.

כנפי עוף צלויות בסלסה הבנרו אדום

,

מנת פתיחה עוקצנית – שפותחת את התיאבון לעתיד לבוא. מתאימה מאוד למסיבות קיציות, בליווי בירה צוננת.

חלפניו ממולא

, ,

את המנה החריפה והטעימה הזו טעמתי לראשונה בדוכן רחוב פשוט במקסיקו סיטי.