Project Description

מתכון קליל ואלגנטי לאירוח ששייך למטבח הראפ  (wrap) – טורטיות מקסיקניות עוטפות חומרי גלם מכל רחבי העולם

 

החומרים (2 מנות):

חצי כוס גבינת שמנת

2 כפות צלפים מסוננים

2 טורטיות מקמח בקוטר 20 ס"מ

150 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות

1/2 כוס מלפפון קלוף וקצוץ קטן

2 כפות שמיר קצוץ

2 כפות שמן זית

2 כפות בצל קצוץ

פלפל לבן טחון טרי

 

אופן ההכנה:

  1. מוציאים את הגבינה מהמקרר כדי שתתרכך מעט. מערבבים בקערה את הגבינה עם הצלפים, ומעט פלפל לבן טחון. מורחים על שתי הטורטיות בשכבה אחידה ומשאירים שוליים ברוחב 2 ס"מ ללא גבינה.
  2. מערבבים את שאר החומרים בקערה ומחלקים בין שתי הטורטיות. מגלגלים ומגישים.

 טיפ: אפשר להוסיף פרוסות של אבוקדו טרי ולגלגל בתוך הטורטייה.

כפתור

 

 

טורטיות מקמח