Project Description

קסאדיה היא למעשה טוסט מקסיקני העשוי מטורטיה הממולאת בגבינות קשות וממרחים שונים. את הקסאדיה קולים יחד ומתקבל מעין טוסט דק ואלגנטי

חומרים (למנה אחת):

2 טורטיות קמח 20 ס"מ של טרז פזוס

4-6 פרוסות גבינה קשה מסוג צ'דר, אדם או גבינה חריפה אחרת

1-2 כפות ממרח טעים כמו פסטו, סלסה אדומה או ירוקה

אופציה:

1 כף פלפל חלפניו כבוש חתוך לטבעות

אופן ההכנה

  1. מניחים את הטורטיה על משטח עבודה. מורחים את הרוטב על הטורטיה.
  2. מניחים את הגבינה ומפזרים את החלפניו, אם משתמשים. מכסים בטורטיה השניה ומכניסים לטוסטר שחומם מראש ל220-מעלות ל – 5דקות.
  3. ניתן לקלות גם על גריל או על מחבת חמה, אך אז יש להפוך את הקסדיה לקלייה משני הצדדים ולהשגיח שלא תתפח.

כפתור
טורטיות קמח

סלסה פהיטה
סלסה ורדה

חלפניו כבוש