Project Description

גרסה טבעונית לתבשיל צ'ילי קון קרנה עשיר, מנגו טרי מוסיף מתיקות ורעננות נפלאה למנה

מתכון של אריאל אשרי מטיטאן

חומרים ל-10 מנות

2 בצלים קצוצים
3-4 שיני שום
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 כף פלפל חלפניו כבוש טרז פזוס
1 קופסה עגבניות מרוסקות
2 מיכלי פריחול'ס טרז פזוס
2 מיכלי ריפרייד בינס של טרז פזוס
1 חבילת סייטן טחון
מלח, פלפל צ'ילי יבש, קורט כמון וקורט קינמון
1 בקבוק בירה לבנה

להגשה:
טורטיות תירס של טרז פזוס
2 מנגו חתוכים לקוביות
חופן עלי כוסברה טריים

הכנה

  1. מטגנים בצלֿ מוסיפים שום ופלפל אדום  ןמטגנים ביחד במשך כמה דקות.
  2. מוסיפים את הסייטן, עגבניות מרוסקות, חלפניו, פריחול'ס וריפרייד בינס.
  3. מוסיפים את התבלינים ואת הבירה.
  4. מבשלים על אש נמוכה כשעה.
  5. להגשה: קולים טורטיות תירס, ממלאים בצילי קון סייטן, מפזרים מעל קוביות מנגו ועלי כוסברה ומגישים.

כפתור

חלפניו כבוש
פריחול'ס
ריפרייד בינס
טורטיות תירס