Project Description

מתכון של שף אבי אסולין – ממסעדת צ'אנגו

חומרים ל-4 מנות:

חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
4 כפות גרעיני תירס מתוק
1 כף צ'ילי אדום קצוץ
4 שיני שום פרוסות
150 מ"ל טקילה
80 מ"ל ליקר קוואנטרו
כוסברה קצוצה
חצי ליים
טורטיות תירס ל טרז פזוס
מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מעט שמן במחבת.
  2. מטגנים את שיני השום, הצ'ילי והתירס למשך שתי דקות. מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן, עד שהעוף מוכן.
  3. (אם צריך אפשר להוסיף קצת מים). כשהעוף מוכן מוסיפים את התבלינים והאלכוהול (לא להיבהל אם המחבת מתלקחת).
  4. מגישים את העוף על טורטיות התירס עם כוסברה מעל.
  5. מגישים עם חצי ליים על הצלחת.

כפתור

טורטיות תירס

טקילה