Project Description

סלסה חמצמצה, פריכה ומרעננת – מוגשת כתוספת לטאקו ומאכלי בשר ודגים

מצרכים:
1 קילו בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
2 כוסות מיץ תפוזים חמוצים (ניתן להשתמש תערובת שווה של מיץ תפוזים אשכוליות ולימון)
1 כף מלח ים
5 שיני שום
5 גרגירי פלפל אנגלי
1 כף פלפל שחור – אופציה
1 כף אורגנו מיובש
1 צ'ילי קלוי
1 ראש שום קלוי
אופן ההכנה:
  1. מניחים את החומרים בקערה גדולה.
  2. משרים למשך שעה אחת.
  3. מצננים. הבצלים טעימים יותר אחרי 3 ימים.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר.