Project Description

חמש שכבות של נאצ'וס תירס מסודרות כמגדל ומעורבבות בגבינה נמסה מתובלת בסלסה וקוביות זעירות של חלפניו הנושכות בלשון בעדינות

6 מנות נישנוש:

2 חבילות נאצ'וס תירס טבעי טרז פזוס 200 גרם או 2 חבילות נאצ'וס תירס טרז פזוס 180 גרם 
150 גרם גבינת צ'דר חריפה מגוררת
2-3 כפות פלפל חלפניו כבוש של טרז פזוס, קצוץ לקוביות או פלפל ירוק חריף אחר
1/2 – 1 כוס סלסה מקסיקנה טרז פזוס,
3-4 כפות כוסברה קצוצה

אופציה:
1 כוס פריחול'ס מוכן
גיוונים:
בצל לבן או אדום קצוצים
בצל ירוק קצוץ
סלסה בלנקה להגשה

הכנה:

  1. מניחים בתחתית קערה חסינת אש, (בערך בגודל קערת מרק שטוחה) 3-4 כפות סלסה, מוסיפים 3- 4 כפות מהפריחול'ס, בצל קצוץ, אם משתמשים, ומכסים ברבע מכמות הנאצ'וס תירס ברביקיו. מטפטפים מעל 2 כפות סלסה נוספות, צ'ילי, כוסברה וגבינה. מכסים ברבע נוסף של הנאצ'וס תירס ברביקיו.
  2. חוזרים על התהליך עוד פעמיים ולסיום מכסים  בגבינה.
  3.  מכניסים לתנור אפיה שחומם מראש ל-120 מעלות ואופים עד שהגבינה תימס. ניתן להמס את הגבינה במיקרוגל

כפתור

 

 

 

נאצ'וס תירס טבעי טרז פזוס 200 גרם

חבילות נאצ'וס תירס טרז פזוס 180 גרם 

פלפל חלפניו כבוש

 סלסה מקסיקנה

פריחול'ס