Project Description

הטוסטאדה היא מנת הקיץ המובחרת בעיני. במטבח המקסיקני מנצלים כל פיסת טורטיה שעבר זמנה, אפילו בכמה שעות ומטגנים או אופים לטוסטדה ואילו השבורות משמשות לארוחת הבוקר הנקראת צ'ילקיל'ס.

במסעדות מקסיקניות ברחבי העולם תפגשו קערות העשויות מטורטיות מטוגנות ופריכות הנקראות בשם זה.

דרגת קושי: בינונית

1-2 מנות

3 יח' טוסטאדה של טרז פזוס
1 כף שמן זית
120 גרם טונה במים, מסוננת
2 כפות פלפל חלפניו כבוש
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2-3 כפות כוסברה קצוצה
2-3 כפות בזיליקום קצוץ
חסה קצוצה או עלים ירוקים לסלט
1 כפית חרדל
3-4 כפות יוגורט טבעי

להגשה:
מלח ים

 

הכנה

  1. בקערה, מערבבים את כל החמרים. פרט לטוסטאדות
  2. הרכבת המנה להגשה: מניחים על צלחת את הטוסטאדה. מפזרים מעט מהחסה או מהעלים הירוקים.
  3. מניחים מעל, בערימה את סלט הטונה. נועצים שברים של טוסטאדה ומפזרים  מעט מלח ים.

כפתור
חלפניו כבוש

טוסטאדה