Project Description

פינוק קייצי מרענן במיוחד

חומרים ל-6 מנות:
2 כוסות קוביות אננס טרי (או כמות שווה של אננס משומר ללא סוכר)
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
כמה טיפות מיץ ליים טרי
1/2 כוס טקילה
לקישוט (לא חובה):
פרחי היביסקוס מסוכרים

 

  1. טוחנים אננס, מים וסוכר בבלנדר לנוזל סמיך ואחיד במרקמו.
  2. מוסיפים מיץ ליים וטקילה, מערבבים ומעבירים לכלי מתכת רחב ושטוח.
  3. מכניסים למקפיא לכ-30 דקות (שהגרניטה תתחיל לקפוא). ברגע שנוצר מעט קרח על הדפנות ועל פני הגרניטה מערבבים בחוזקה, כדי לשבור ולרסק את הקרח, ומחזירים למקפיא. חוזרים על התהליך שלוש-ארבע פעמים עד שמתקבלת תערובת יציבה וקפואה של רסיסי קרח.
  4. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקפיא עד ההגשה – רצוי לא יותר מכמה שעות. מרקם הגרניטה במיטבו ביום ההכנה.
  5. יוצקים לכוסות גבוהות שהוקפאו מראש, מקשטים בפרחי היביסקוס ומגישים.

כפתור
טקילה קורליחו בלנקו