בלוג

/בלוג
בלוג2018-02-06T15:39:17+00:00

טומאטייה – עגבניה מקסיקנית ירוקה

By |מרץ 18th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג|Tags: , , , |

הטומאטייה (tomatilla) היא ירק מיוחד ממשפחת הקיי גוסבריז, מעין עגבניה שגודלה נע בין עגבניית שרי לגודל של עגבנייה קטנה ונראה כמו הכלאה בין עגבנייה לשלפח ("דובדבן יהודי") . הטומאטייה גדלה [...]

איך נפטרים מחריף על הלשון?

By |מרץ 18th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג|Tags: , , |

ראשית לא  שותים מים ולא אלכוהול. שני אלה יגבירו את החריפות. משתמשים במה שנימצא על השולחן. מלח שולחני פשוט. […]

סודות הגוואקמולה האמיתי

By |פברואר 10th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג|Tags: , , , , |

באחת מנסיעותי למקסיקו, ישבתי עם חבורת ישראלים במסעדה סחופת הוריקן. בעוד המקסיקנים סביבנו, גברים, נשים וילדים, טורחים ומשפצים את המסעדות שלאורך החוף. הזמנו גואקמולה (המקומיים אומרים: "וואקמולה") והמתנו בסבלנות.  צריך סבלנות במקסיקו, זה לא כמו בתאילנד. [...]

טרז פזוס במשלחת הנשיא למקסיקו

By |ינואר 2nd, 2014|Categories: בלוג, טרז פזוס|Tags: , , , , |

שף איתמר דוידוב, הבעלים של חברת טרז פזוס, הצטרף למשלחת הנשיא למקסיקו, בחודש דצמבר מנאומו של פרס: "הגענו למקסיקו כמדינה ידידה, במטרה ליצור עשייה משותפת, בתחומים נרחבים אשר יתרמו לשתי המדינות. " […]

מסעדת קוינטוניל. פולנקו, מקסיקו סיטי

By |דצמבר 22nd, 2013|Categories: Uncategorized, תיירות קולינרית, בלוג|Tags: , , , , |

ארוחה מולקולרית במקסיקו סיטי המסעדה המולקולרית הכי מדוברת במקסיקו סיטי, מגישה מנות מקסיקניות בטכניקות חדשניות ומרתקות. […]

אוכל מקסיקני בלונדון

By |נובמבר 11th, 2013|Categories: תיירות קולינרית, בלוג|Tags: , , , , |

בתחילת חודש פברואר 2012  נסענו ללונדון למסע בעקבות עליית כוחו של האוכל המקסיקני בבירה האנגלית. […]