בלוג

Home/בלוג

מקסיקו אהובתי – הספר

By |יוני 28th, 2017|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג, חדש, דף ראשי|

פינות הרחוב במקסיקו סיטי, העיר השנייה בגודלה בעולם, מאז ומעולם, הקסימו אותי במיוחד. דוכני האוכל הצבעונים, הגדושים תשוקה, מעיפים את דמיוני הקולינרי למחוזות חדשים. מאז ימי מסעדת "פיטנגו" הבתוליים, חיפשתי ומצאתי מטבח מגוון וחדשני, נועז

פסטיבל סינקו דה מאיו בתל אביב

By |אפריל 28th, 2015|Categories: בלוג, טרז פזוס, דף ראשי|Tags: , , , , |

חגיגות Cinco de Mayo, החמישי במאי, מגיעות לתל אביב! החמישה במאי הוא היום בו חוגגים המקסיקנים בכל העולם את ניצחונה של מקסיקו על צרפת בקרב על העיר פואבלה.

מקסיקני על האש

By |אפריל 21st, 2015|Categories: בלוג, טרז פזוס, חדש, דף ראשי|Tags: , , , , , , |

יום העצמאות הוא אחד החגים שהכי מתאימים לאירוח מקסיקני: מחליפים את הפיתות בטורטיות, מתבלים את הבשר בחלפניו-ליים עוקצני ומוסיפים סלסות, גוואקמולה ומטבלים נוספים שיעשו שמח בפה:

סונומה, נאפה וחברים אהובים אחרים

By |ינואר 24th, 2015|Categories: תיירות קולינרית, בלוג, חדש, דף ראשי|

פוסט ארוך ומשולב, על יין, משפחה, אוכל ומוסיקה בועטת בקליפורניה.

חנוכה מקסיקני

By |דצמבר 18th, 2014|Categories: בלוג, טרז פזוס|

 מאסתם בלטקעס וסופגניות שמנמנות? הנה הצעה לחנוכה בקצב הסלסה המקסיקני – המנות אמנם מטוגנות, אבל הטעמים יכניסו לכם קצת פלפל בחג הנרות והטיגונים

מרקים חמים לימים הקרים

By |נובמבר 20th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג, דף ראשי|Tags: , , , , , , , , |

המטבח המקסיקני שופע מתכונים למרקים נפלאים, עשירים ומחממים, נסו אותם גם במטבח שלכם

טורטה – הכריך המקסיקני

By |נובמבר 3rd, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, תיירות קולינרית, בלוג, דף ראשי|

חשבתם שהמקסיקנים יודעים להכין כריכים רק מטורטייה? תחשבו שוב.

הטאקריה הטובה ביותר בעולם – kokopelli

By |נובמבר 2nd, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, תיירות קולינרית, בלוג, דף ראשי|

בבר טורטיות מטיחואנה מצאתי את הטאקו הטוב ביותר בעולם, באחריות.

פיאסטה מקסיקנית במזללה של מאיר אדוני

By |אוקטובר 13th, 2014|Categories: Uncategorized, תיירות קולינרית, בלוג|Tags: , , |

במהלך חודש אוקטובר יוגש ממסעדת מזללה של השף מאיר אדוני תפריט מקסיקני, עם המוצרים של טרז פזוס.

מסעדת סיזר והסלט המפורסם ביותר בעולם

By |אוקטובר 10th, 2014|Categories: תיירות קולינרית, בלוג|

מסעדת סיזר בעיר טיחואנה נוסדה בתחילת המאה הקודמת. בעל המסעדה קרדיני סיזר ואחיו אלכס הגיעו לטיחואנה, שניקראה אז סרגוסה, מאיטליה מהעיר אין לאגו מאיור

מסע במקסיקו – נגני רחוב בטיחואנה

By |אוקטובר 5th, 2014|Categories: Uncategorized, תיירות קולינרית, בלוג|Tags: , , |

רחובה הראשי של TJ  (טיחואנה) עמוס בסופי השבוע במקומיים, בתיירים מסן דייגו וממקסיקו סיטי. העיר שנודעה באלימות ועוני העלתה הילוך ומציעה בילוי מעודכן ונוח.

שוקו מקסיקני ליום האהבה

By |אוגוסט 10th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג|

שוקולד נודע מאז ומעולם כחומר גלם מעורר תשוקה – האגדה המקסיקנית מספרת שמונטזומה, ניסה לרכוש את ליבו של קורטז, הכובש הספרדי האכזר, באמצעות אירוח לבבי שכלל גם את המשקה הזה.

אירוח קליל לשבועות – קסדיות וחברים

By |מאי 28th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג|Tags: , , , , |

קסדיה היא למעשה טוסט מקסיקני העשוי מטורטיה הממולאת בגבינות קשות וממרחים שונים.

Cinco de Mayo – החמישה במאי

By |מאי 4th, 2014|Categories: תיירות קולינרית, בלוג, חדש|Tags: , , , , |

Cinco de Mayo הוא אחד מהחגים החשובים והמיוחדים ביותר אצל המקסיקנים. זהו לא יום חגיגות העצמאות של מקסיקו (כמו שנוטים לעתים לחשוב), אלא היום בו חוגגים את ניצחונה של מקסיקו על צרפת בקרב על העיר פואבלה לקראת סוף המאה ה-19.

סודות הטורטייה

By |אפריל 28th, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג, טרז פזוס|Tags: , , , , , |

טורטיות הקמח, מאכל בצק בסיסי ממוצא מקסיקני מאפשר מגוון שימושים במטבח. במקסיקו מגישים טורטיות העשויות קמח תירס בתערובת עם קמח לבן.

מתכונים כשרים לפסח

By |מרץ 31st, 2014|Categories: נפלאות המטבח המקסיקני, בלוג, חדש|Tags: , , , , |

אוכל מקסיקני מתחבר נפלא לחג החרות. התזונה המקסיקנית מבוססת על קמח תירס (נטול חיטה ונטול גלוטן) – ועל ירקות וקטניות. כך שניתן לחגוג את פסח כמעט כל השנה